24 Ocak 2024 Çarşamba

Yalan Haberin Doğru Adresi Tabldot Gazetesi

 “Yalan haberin doğru adresi” sloganıyla yayın hayatına başlayan Tabldot’un ilk ve muhtemelen tek sayısından hayret, ibret ve gıybet verici gündemin satır başları:


3 aydır devam eden saç dökülmesi şikayetiyle geçtiğimiz pazar saat 22:30 sularında acil servise başvuran bir hasta, 5 günlük rapor talebini reddeden doktora saldırdı. Olay yerinden uzaklaştırılırken “Yallah Zimbabwe’ye!” diye bağıran saldırgan, güvenlik görevlilerine zor anlar yaşattı. Kaşı açılan ve burnu kanayan doktora pansuman yapan hemşire kendilerine derhal serum takılmasını isteyen diğer hastalarca darp edildi.


Ankara’da bir sınıf öğretmeni, doğalgaz yakmaktan daha ekonomik olur diye düşünerek evinin duvarlarını kürkle kaplattı. Öğretmenin sömestr tatili için verdiği ödevle ilgili soru sormak üzere öğretmeni görüntülü arayan bir veli, bu dekorasyon değişikliğini hemen fark edip çaktırmadan ekran görüntüsü alarak “Sorsan geçinemiyorum der ama baksanıza evine bile kürk giydirmiş.” notuyla Whatsapp veli grubuna gönderdi. Hakkında dönen dedikodulardan haberdar olan öğretmen kendini “Herkes Fatih’in Kanuni’nin torunu olacak değil ya canım ben de Sultan İbrahim’in torunuyum.” diye savunsa da velilerin dilinden kurtulamadı.


İşkembe-i Kübra adlı Youtube kanalındaki videoları izleyip gaza gelen bir lise öğrencisi, hoşlandığı kızdan karşılık alamamanın verdiği hınçla anonim Twitter hesabından başarılarıyla tarihe geçmiş Türk kadınlarına hakaret etti. Sosyal medyanın gücüyle yarım saatte kimliği deşifre edilen genç, tüm bunları ezik bir beta erkek olmadığını göstermek için yaptığını söyleyip özür diledi. Alınan son bilgiler gencin ailesinin zoruyla AMATEM’de etkileşim bağımlılığı tedavisi görmeye başladığı yönünde.


İstanbul’da gerçekleşen bir sokak röportajında “Hindistan’dan Türkiye’ye göç olsa tepkiniz ne olur?” sorusu yöneltilen yabancı uyruklu bir kişi “Gelmesinler onlar ineğe tapıyor, lahmacunumuzu yedirtmeyiz.” cevabını verdi. Konuşulanları duyup lafa karışan bir vatandaşın “Yiyin birbirinizi ete para vermeyin, kovun birbirinizi bota para vermeyin.” demesi üzerine şiddetli bir kavga koptu. Yaşanan arbedede mikrofonu ağzına tıkılan muhabir, kamerayı kırılmaktan son anda kurtardı.


Tuttuğu baston bile olay olan görme engelli judocu Hami İbretoğlu, siyah kuşak versus beyaz yaka diyerek sabah 9’dan akşam 6’ya kadar aralıksız antrenman yaptı. Antrenmandan sonra takım arkadaşlarının 4 porsiyon kebap, 6 çeşit meze, 8 lavaş ve 2 şişe ayrandan oluşan yemek sürprizini “Kimin menüsü buuuuuu” ezgisiyle paylaşan Hami’nin videosu yargılayıcı bakışlarla izlendi. Yüzlerce olumsuz yorumla karşılaşan Hami, “Ben linç yemiyorum, ben yiyorum linç oluyor.” paylaşımında bulundu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder