6 Aralık 2021 Pazartesi

Görme Engelliler İçin Rüya Tabirleri

 “Peki bişey sorcam sen rüya görüyo musun?”


Her görmeyen bir gün bu soruyu tadacaktır. Biz görme engellilerin kabusu olagelen bu rüya meselesini ileri bir boyuta taşıyıp görme engelliler için rüya tabirleri hazırlamanın vakti geldi de geçiyor.


Diğer rüya tabirlerinde “rüyada karanlık bir ortamda bulunduğunu görmek” diye geçiştirilen rüyalarınızın ayrıntılı tabirlerini paylaşıyoruz.


Rüyada baston katlamak: Bu rüya pek hayra yorulmaz. Baston gücün ve bilgeliğin simgesidir. Rüyada bastonunu katlayan kişi yakın zamanda sağını solunu bilmeyen birinden yol tarifi alıp kaybolacak demektir.


Rüyada kılavuz çizginin üstündeki ağaca çarpmak: Bu rüya bir uyarı niteliğindedir. Rüya sahibinin adımlarını dikkatli atması gerektiğine işaret eder.


Rüyada bilgisayardaki ekran okuyucunun Çince konuşması: Rüyada ekran okuyucu sağlıkla ilgilidir, ekran okuyucunun Çince konuşması yakın zamanda PCR testi yaptırılacağına delalettir.


Rüyada sesli anonsu çalışmayan bir otobüste seyahat etmek: Kör camiasında adınızın çıktığına ve hakkınızda asılsız dedikodular yayıldığına işarettir.


Rüyada Metin Şentürk esprilerine maruz kalmak, çevrenizde kuyunuzu kazan insanların olduğuna, yani sokağınızda bir kazı çalışması yapılacağına yorulur. Dikkatli olun.


Rüyada Braille kitap okumak: Hayırlı rüyalardandır. Rüya sahibinin makam mevki sahibi alim bir kimse olacağına, işsiz ise ilk EKPSS atamasında atanacağına delalettir.


Rüyada para toplamaya gidilen okulda konser vermek: İnsan hakları ve erişilebilirlik temelli projelerin içinde olacağınıza, kendi paranızı kendiniz kazanıp kendine yeten biri olacağınıza yorulur.


Rüyada engelli otobüs kartının kaybolması: Yakın akrabalardan birinin sizin adınıza ÖTV indirimli araba almak için fırsat kolladığının habercisidir. 


Rüyada stand-up yapmak: Ünlü ve başarılı bir komedyen olacağınıza işarettir, yani umarım öyledir.


Siz de yorumlanmasını istediğiniz rüyaları yorum bölümüne yazabilirsiniz.  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder